Gelecek Program

 

Joe Syracuse, Lisa Addario.
 
Amatörün Gecesi
Amateur Night

Guy Carter ödüllü bir mimarlık öğrencisidir. Çocuk bekleyen karısıyla birlikte mutlu bir hayatı vardır. Ancak tek sıkıntısı bir türlü iş bulamamasıdır. 1 yıllık iş arayışının sonunda hala eli boş olunca karısı ona bir internet sitesi üzerinden şoförlük işi bulur. Pizza dağıtımına çıkacağını sana Guy kısa süre içinde işinin bundan çok daha karmaşık olduğunu fark eder. Konsomatrisleri gidecekleri lokasyonlara götürmekle görevli olan Guy kısa süre içinde özgüveni yüksek konsomatris Nikki ve arkadaşları Jaxi ile Fallon'la tanışır. İyi bir baba olup olamayacağı konusunda şüpheleri olan Guy yaşanan çılgın bir gecenin ardından kendini keşfederken yeni edindiği arkadaş grubuna da kendini ispatlamaya çalışacaktır.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2016
Tarz * : Comedy
Süre : 89 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Lisa Addario, Joe Syracuse.
Senaryo : Lisa Addario, Joe Syracuse.
Müzik : The Newton Brothers
Görüntü Yönetimi : Nicole Hirsch Whitaker
Kurgu : Greg O'Bryant, Jeff Seibenick.
Sanat Yönetimi : Scott Enge
Oyuncular : Jason Biggs, Janet Montgomery , Ashley Tisdale, Bria L. Murphy, Jenny Mollen, Steven Weber, Adrian Voo, Robert Hoffman, Rusty Joiner, Cedric Yarbrough, Russell Steinberg, David J. Phillips, Bj Allman, Benjamin Barrett, Noris Rose Bentivegna, Jon Eidson, Gerrit Goossen, David Anthony Hernandez, Laura Krafft.
Yapımcı Firma : Punch Media, Defining.
İthalatçı Firma : Özen Film
İşletmeci Firma : Özen Film
İlk hafta lokasyon sayısı : 40
Basın Gösterimi Tarihi : TBA
Açıklanan Vizyona Çıkış Tarihi : TBA
Dünyada İlk Ticari Vizyonu : 17.08.2016 - Avustralya
IMDB Linki :
 
* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Gelecek Program Filmleri

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır