Gelecek Program

 

Terrence Malick
 
Knight of Cups
Knight of Cups
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Drama Romance
Süre : 118 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Terrence Malick
Senaryo : Terrence Malick
Müzik : Hanan Townshend
Görüntü Yönetimi : Emmanuel Lubezki
Kurgu : A.J. Edwards, Keith Fraase, Geoffrey Richman, Mark Yoshikawa.
Sanat Yönetimi : Ruth De Jong
Oyuncular : Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchett, Teresa Palmer, Joel Kinnaman, Imogen Poots, Antonio Banderas, Isabel Lucas, Wes Bentley, Joe Manganiello, Nick Offerman, Freida Pinto, Nicky Whelan,Shea Whigham, Michael Wincott, Thomas Lennon, Ryan O'Neal, Katia Winter, Jelly Howie, Jamie Harris, Jocelin Donahue, Tara Beaulieu, Nikki Magnusson, Madeleine Lindley-Wade, Aura Trentin.
Yapımcı Firma : Dogwood Films, Waypoint Entertainment.
İthalatçı Firma : Pinemart
İşletmeci Firma : Pinemart
İlk hafta lokasyon sayısı : 35
Basın Gösterimi Tarihi : TBA
Açıklanan Vizyona Çıkış Tarihi : TBA
Dünyada İlk Ticari Vizyonu : 03.09.2015 - Almanya
Sınıflandırma : 7+13A
IMDB Linki :
 
* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Gelecek Program Filmleri

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır