Haftanın Yeni Filmleri 15.07.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 30.06.2016 - Singapur)

» Sinemalar ve Seanslar
3 Boyutlu,Türkçe Dublaj,  

Mike Thurmeier
 

 

Buz Devri: Büyük Çarpışma
Ice Age: Collision Course
Ice Age: Collision Course
Scrat’in meşe palamudu peşindeki destansı takibi, onu kazara Buz Devri Dünyası’nı dönüştürecek ve tehdit edecek olayların yaşanacağı evrene fırlatır. Sid, Manny, Diego ve sürünün geri kalanı, kendilerini kurtarmak için evlerini terk etmek zorunda kalırlar. Egzotik topraklara doğru başlayan yolculuk, karşılaştıkları yeni karakterlerle birlikte eğlenceli bir maceraya dönüşür. Dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler, tarihin en büyük ikinci animasyonu Buz Devri’ni çok seviyorlar. Her yeni hikaye , macera, mizah ve sevgi çıtasını bir aşama daha yükseltiyor. İzleyicileri Geotopia adındaki yepyeni bir kozmik dünya ile tanıştıracak olan Buz Devri, sevilen karakterlerin bu dünyadaki yeni macerasına bizi davet ediyor. Serinin başlangıcından beri filmlerin yapımcılığını üstlenen Lori Forte, hikayenin mitolojisini açıklıyor. “İlk filmde, kahramanlarımızın müzeyi andıran buz bir geçidin arasından yürüdüğü sahnede, buzların içinde tarihi bir balık, bir dinazor, henüz evrimini tamamlamamış Sid ve bir uzay gemisi vardı.”
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2015
Tarz * : Animation Comedy
Süre : 100 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Mike Thurmeier, Galen T. Chu.
Senaryo : Michael J. Wilson, Michael Berg, Aubrey Solomon.
Müzik : John Debney
Görüntü Yönetimi : Renato Falcão
Kurgu : James Palumbo
Sanat Yönetimi : Jason Fricchione
Oyuncular : Seslendirme: John Leguizamo, Keke Palmer, Queen Latifah, Martin Short, Denis Leary, Ray Romano, Wanda Sykes, Simon Cowell, Jay Leno, Felix Kjellberg, Chris Wedge, Jon Jafari, Adam Young, Professor Green.
Yapımcı Firma : Blue Sky Studios, Twentieth Century Fox Animation.
İthalatçı Firma : TME / The Moment Entertainment
Dağıtımcı Firma : TME
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır