Haftanın Yeni Filmleri 07.10.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 07.10.2016 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Birol Güven
 

 

Pamuk Prens
Pamuk Prens

Serin bir Istanbul akşamında göz kırpıyordu yedi tepenin parlak ışıkları, poyraz her zaman ki gibi kuzeyden gelip tüm kenti baştan aşığı sarmalıyordu. Kırlaşmış saçları soğuk esen rüzgarda dalgalanırken önünde uzayıp giden kentin ışıklarından alamadı gözlerini. Çok değil daha bir kaç yıl önce bu şehri, bu ülkeyi altüst etmiş olan bu büyük oyuncu şimdi bu efsanevi başarısından kaynaklanan bambaşka bir sıkıntı yaşıyordu. Bir ülkenin hafızasında silinemeyecek izler bırakan, Söyleyemediklerimizi söyleyen , yapamadıklarımızı yapan bir halk kahramanıydı o... O üzülünce üzülüyor, o sevinince seviniyorduk… Öyle bir oynamıştı ki o rolü, o kadar başarılıydı ki ; kendisinden çok oynadığı karakterle anılıyordu... Rolü gerçeğin önüne geçmişti. Kadınlar konusunda da en az yaptığı rol kadar başarılıydı. Bir çok kadın onunla birlikte olmak istiyor, kahve içmek için araya hatırlı kişi sokuyorlardı. Hem kariyerinde hem çapkınlıkta zirvedeydi… Her yönüyle bir başarı hikayesiydi. O tam bir yıldızdı. Sonra yıllar geçti. Biz değiştik, o değişti Hayat değişti ama sektör değişmedi. Onu öyle bir yere koymuşlardı ki o rolden başka bir role yakıştıramıyorlardı. Başka bir karakterde görmek istemiyorlardı... Ama onun paletinde çok renk vardı ve bu renkleri kullanmak istiyordu. Daha yapacak bunca şey varken insanlar onun bir karakterine takılıp kalmıştı. O yeni şeyler yapmak istiyordu. Kariyeri tam bir çıkmaza girmişti.Sadece kariyeri değil aile hayatı da çıkmazdaydı . Sahnedeki başarısı onu işsiz, kadınlar konusunda ki başarısı da ailesiz bırakmıştı. Karısı, bu kadar gözü dışarıda, bu kadar tekliflere açık birisini evinde istemiyordu. Kızını ara sıra görebiliyordu ama bu ona hiç bir zaman yetmiyordu. Kelimenin tam anlamıyla hayatının en sıkıntılı günlerini yaşıyordu. Artık hayattaki tek amacı eşini ve kızını geri kazanabilmekti ama bu imkansız gözüküyordu. Tam her şey bitti, game over derken bu büyük aktör Tamer Karadağlı'nın başına öyle bir şey geldi ki ; hayatı tamamen değişti….. Şaşırmaya ve eğlenmeye hazır olun...

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2016
Tarz * : Comedy
Süre : 95 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Birol Güven, Hasan Tolga Pulat.
Senaryo : Birol Güven
Müzik : Aydın Sarman
Görüntü Yönetimi : Önder Şengür
Kurgu : Yakup Baysal, Erdem Ateş Tez, Eyüp Güçlü.
Sanat Yönetimi : Dilek Pınarcı Başak
Oyuncular : Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, Emel Müftüoğlu, Pınar Altuğ, Yağmur Atacan, Şoray Uzun, Hamdi Alkan, Birol Güven, Deniz Gök, Umut Barış Taşdemir, Gamze Özpınar, Onur Sermik, Etem Caner Karaüç, Volkan Severcan, Müfit Can Saçıntı.
Yapımcı Firma : Mint
Dağıtımcı Firma : Cine Film
Sınıflandırma : 7+ 13A
Editör : (5/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır