Haftanın Yeni Filmleri 28.10.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 19.08.2016 - Amerika Birleşik Devletleri)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe Dublaj,  

Travis Knight
 

 

Kubo ve Sihirli Telleri
Kubo and the Two Strings
Kubo ve Sihirli Telleri, ünlü animasyon stüdyosu LAIKA tarafından Japonya’da hayata geçirilen fantastik bir epik, aksiyon-macera filmi. Zeki ve iyi kalpli Kubo, Hosato, Akihiro ve Kameyo’nun da yaşadığı sahil kentinde insanlara hikayeler anlatarak mütevazı bir hayat sürmektedir. Ama diğerlerine göre daha sessiz olan varlığı, eski bir kan davasının peşine düşen kötü bir ruhu kazara çağırmasıyla bozulur. Artık kaçmak zorunda olan Kubo, güçlerini Maymun ve Böcek’le birleştirir. Ailesini kurtarmak ve dünyanın gördüğü en büyük samuray savaşçısı olan şehit babasının gizemini çözmek için heyecanlı bir sefere çıkar. Kubo, mirasının sırrını ortaya çıkarmak, ailesini yeniden bir araya getirmek ve kahramanlık kaderini yerine getirmek için sihirli müzik enstrümanı samiseninin yardımıyla, intikam peşinde olan Ay Kralı ve kötü ikiz kız kardeşlerin de aralarında yer aldığı tanrılarla ve canavarlarla savaşmak zorundadır.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2016
Tarz * : Animation
Süre : 101 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Travis Knight
Senaryo : Marc Haimes, Chris Butler.
Müzik : Dario Marianelli
Görüntü Yönetimi : Frank Passingham
Kurgu : Christopher Murrie
Sanat Yönetimi : Nelson Lowry
Oyuncular : Charlize Theron, Matthew McConaughey, Rooney Mara, Ralph Fiennes, Art Parkinson, Brenda Vaccaro.
Yapımcı Firma : Laika Entertainment
İthalatçı Firma : UIP Türkiye
Dağıtımcı Firma : UIP Turkey
Sınıflandırma : 7+
Editör : (7/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır