Haftanın Yeni Filmleri 04.11.2016  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 25.10.2016 - İngiltere)

» Sinemalar ve Seanslar
3 Boyutlu,Türkçe Dublaj,  

Scott Derrickson
 

 

Doktor Strange
Doctor Strange
Marvel Sinematik Evreni’nin 2016’da izleyiciyle buluşacak yeni süper kahraman filminde Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Michael Stuhlbarg, Mads Mikkelsen ve Tilda Swinton rol alıyor. Marvel Stüdyoları “Dr. Strange” filminin yapımının başladığını duyurdu. 4 Kasım 2016’da Amerika’da vizyona girecek filmde, Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams ve Michael Stuhlbarg’ın yanı sıra Mads Mikkelsen ve Akademi Ödüllü® Tilda Swinton gibi ünlü isimlerin rol alacağı açıklandı. “Dr. Strange”, korkunç bir trafik kazasından sonra gizli bir sihir dünyasını ve alternatif boyutları keşfeden beyin ve sinir cerrahı Doktor Stephen Strange’in hikayesini anlatıyor.
Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2016
Tarz * : Action Adventure Fantasy
Süre : 115 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Scott Derrickson
Senaryo : Thomas Dean Donnelly, Joshua Oppenheimer, Jon Spaihts.
Müzik : Michael Giacchino
Görüntü Yönetimi : Ben Davis
Kurgu : Sabrina Plisco, Wyatt Smith.
Sanat Yönetimi : Charles Wood
Oyuncular : Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams, Benedict Wong, Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Michael Stuhlbarg, Benjamin Bratt, Scott Adkins, Zara Phythian, Alaa Safi, Katrina Durden, Topo Wresniwiro, Umit Ulgen, Linda Louise Duan, Mark Anthony Brighton, Meera Syal, Amy Landecker, Adam Pelta-Pauls, Sarah Malin, Eben Young, Kobna Holdbrook-Smith, Elizabeth Healey, Guillaume Faure, Daniel Dow, Ezra Khan, Kimberly Van Luin, Pat Kiernan, Sian Francis, Mairead Armstrong, Annarie Boor, Dante Briggins, jill Buchanan, Bern Collaco, Anna Elizabeth Eaton, Daniel Eghan, Juani Feliz, Cliff Ferraro, Ulises Galeano, Alison Garner, Martavious Gayles, Leigh Holland, Tamika Katon-Donegal, Faith Logan, Tyrone Love, Pezh Maan, Cameron Moon, Shina Shihoko Nagai, Emily Ng.
Yapımcı Firma : Marvel Studios
İthalatçı Firma : UIP Türkiye
Dağıtımcı Firma : UIP Turkey
Sınıflandırma : 7+ 13A
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır