Haftanın Yeni Filmleri 07.04.2017  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 07.04.2017 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Erhan Baytimur
 

 

Bordo Bereliler Suriye
Bordo Bereliler Suriye

Film, Suriye’de Türk sınır güvenliğini tehdit eden yerel bir terör örgütünün başındaki Çöl İmamı lakaplı Ebu Salim’i yok etmek için operasyon düzenleyen yüzbaşı Mehmet ve komutasındaki timin hikayesini konu alıyor. Bir süre sonra bu terör örgütünün en büyük desteğinin paralel devlet yapılanması FETÖ terör örgütü olduğu anlaşılıyor ve  operasyon hem dışarda, hem içerdeki cuntacılara karşı verilen mücadeleye dönüşüyor. 

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Action Drama
Süre : 110 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Erhan Baytimur
Senaryo : Coşkun Gündoğdu
Müzik : Güliz Asyalı, Erim Ardal.
Görüntü Yönetimi : Mehmet Demirhan
Kurgu : Engin Behlül
Sanat Yönetimi : Nihat Yazıcı
Oyuncular : Cenk Ertan, Tolga Güleç, Arda Esen, Açelya Elmas, Feyza Çıpa, Sinan Albayrak, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Tuğba Özay, Yaşar Uzer, Burak Arslan, Erdoğan Yaprak, Ali Ertem, Oğuz Yağcı, Taner Bahadır, Turgay Atalay, Tayfun Sav, Alper Atak, Kübra Dilara Çelen, Kahraman Sivri, Kadir Turan, Anıl Öksüm.
Yapımcı Firma : 16 Yapım Medya (Ali Ertem, Erdoğan Yaprak)
Dağıtımcı Firma : Mars Dağıtım
Sınıflandırma : 15+
Editör : (3/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır