Haftanın Yeni Filmleri 11.05.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 11.05.2018 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Ayşe Toprak
 

 

Mr. Gay Syria
Mr. Gay Syria

İstanbul ve Berlin’de geçen Mr. Gay Syria, hayatlarını yeniden kurmaya çalışan iki Suriyeli mültecinin hikayesini ele alıyor. Evli ve bir çocuk babası olan Hüseyin iki farklı yaşam arasında sıkışıp kalmıştır: İstanbul’un varoşlarında bir aile babası, merkezde ise erkek arkadaşıyla yaşayan bir eşcinsel. Suriye’nin ilk LGBTİ dergisini çıkaran Mahmut ise savaştan kaçıp Almanya’ya yerleşmiştir, bir sivil toplum kuruluşunda Suriyeli mültecilerin bürokratik işlemlerine yardımcı olmaktadır. Birbirlerinden çok farklı ve uzakta yaşayan bu karakterler, Malta’da gerçekleşen uluslararası Mr. Gay World yarışmasına katılmak için bir araya gelir. Hüseyin için yarışma yeni bir hayat kurabilmenin ilk adımı; Mahmut için ise, Suriyeli LGBTİ bireylerin haklarını koruma çabalarının en büyük ifadesidir.

Mr. Gay Syria follows two gay Syrian refugees who are trying to rebuild their lives. Husein is a barber in Istanbul, living a double life between his conservative family and his gay identity. Mahmoud is the founder of Syria's LGBTI movement and is a refugee in Berlin. What brings them together is a dream: to participate in an international beauty contest as an escape from their trapped lives and an answer to their invisibility. Will the dream come true or will the refugee crisis and the harsh consequences of being gay in the Muslim world shatter it to pieces?

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Documentary
Süre : 84 dakika
Ülke : Türkiye Almanya Malta Fransa
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Ayşe Toprak
Senaryo : Ayşe Toprak
Müzik :
Görüntü Yönetimi : Hajo Schomerus
Kurgu : Nadia Ben Rachid
Sanat Yönetimi :
Oyuncular : Husein Husein, Mahmoud Mahmoud, Omar Omar, Nader Nader, Wissam Wissam.
Yapımcı Firma : Toprak Film, Coin Film, Les Films d'Antoine (Ekin Çalışır, Christine Kiauk, Antoine Simkine)
Dağıtımcı Firma : BS Dağıtım
Sınıflandırma : 15+
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır