Haftanın Yeni Filmleri 18.05.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 01.12.2017 - İngiltere)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Ron Shelton
 

 

Daha Yeni Başladık
Just Getting Started

Lüks Palm Spring’deki Villa Capri’de müdürlük yapan Duke Driver (Morgan Freeman)’ın geçmişi gizemlerle doludur. Ancak hayattaki önceliği, müşterilerinin memnuniyeti ve hayatı durmadan devam eden bir parti olarak görmelerini sağlamaktır. Müşterileri tarafından hayranlık derecesinde sevilen Driver’ın statüsü, formundan ve yakışıklılığından hiçbir şey kaybetmemiş, eski asker Leo (Tommy Lee Jones)’nun gelişiyle sarsılır. Kısa süre içinde ikili arasında Villa Capri’ye yeni yerleşen Suzie (Rene Russo)’nin gönlünü çalma konusunda amansız bir rekabet başlar. Ancak bu arada Driver’ın geçmişi su yüzüne çıktıkça, Leo ve Driver’ın rekabeti bırakıp işbirliği yapmaları gerekecektir.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Action Comedy
Süre : 91 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Ron Shelton
Senaryo : Ron Shelton
Müzik : Alex Wurman
Görüntü Yönetimi : Barry Peterson
Kurgu : Paul Seydor
Sanat Yönetimi : Derek Jensen, Tyler Standen.
Oyuncular : Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Rene Russo, Joe Pantoliano, Glenne Headly, Sheryl Lee Ralph, Elizabeth Ashley, George Wallace, Graham Beckel, Mel Raido, Jane Seymour, Johnny Mathis, Nick Peine, Kristen DeVore Rakes, Eli Goodman, Teddy Eggleston, Dave Colon, Tasos Hernandez, Kat Sawyer, Nina Michaels, Connie Atkinson, James Michaels, Willie Johns Sr., Boots Southerland, Forrie J. Smith, Drago Sumonja, Vic Browder, Jesse Phillips, Oscar Avila, Whit Washing.
Yapımcı Firma : Broad Green Pictures, Endurance Media, Entertainment One, Gerber Pictures.
İthalatçı Firma : Harakiri Film
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 7+ 13A
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır