Haftanın Yeni Filmleri 18.05.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 01.03.2018 - Amerika Birleşik Devletleri)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Darrell Roodt
 

 

Saplantı
Siembamba
The Lullaby

Chloe hamile olduğunun farkına vardığında anne olmak istemez, fakat bunun için çok kalınmıştır. Doğum gerçekleşir ve anne olur. Bebeğinin sürekli ağlaması, gittikçe artan suçluluk duygusu ve paranoya, Chloe'yi depresyona ve karanlık günlere doğru çeker. Bu anneliği bir türlü kabul etmemesine rağmen oğlunu koruma içgüdüsü ile karşılaştığı her durumu tehlike olarak görür. Psikolojisi her geçen gün bozulmaktadır. Destek için gittiği aile psikoloğu Dr. TimothyReed bu tedirgin edici düşüncelerini ve endişe duygularını, sadece hafif şiddetli bir postpartum depresyon (doğum sonrası depresyonu) vakasına bağlamıştır. Fakat Chloe’nin durumu gün geçtikçe daha da kötüleşir ve şiddetlenir. Chloe, çocukluğundaki ninninin sesini duymaya ve mırıldanmaya başlar ve tam o anda çocuğunun etrafında tuhaf bir varlığın parıltısını görür. Bu varlığın kötülüğüne inanan Chloe, oğlunu korumak için elinden gelen her şeyi yapar. Çevresindeki herkes Chole’ye bunların geçici olduğunu ve ilaçlarına devam etmesi söyler ve yaşadıklarına inanmazlar. Chloe'nin dünyası tamamen çökmüştür ve çocuğunun tehlikede olduğu açıktır. Ama bu tehlike nerden ve kimden gelmektedir? Chloe başta bu çocuğu neden istememiştir? Chloe bir şeytan tarafından ziyaret mi ediliyor yoksa bu sadece basit bir depresyon mu?

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Horror
Süre : 86 dakika
Ülke : Güney Afrika
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Darrell Roodt
Senaryo : Tarryn-Tanille Prinsloo
Müzik : Alun Richards
Görüntü Yönetimi : Justus de Jager
Kurgu : Leon Gerber
Sanat Yönetimi : Jose Losper
Oyuncular : Brandon Auret, Reine Swart, Dorothy Ann Gould, Thandi Puren, Deànré Reiners, Samuel Frauenstein, Lara de Villiers, Shayla-Rae McFarlane.
Yapımcı Firma : Phoenix Films
İthalatçı Firma : Özen Film
Dağıtımcı Firma : Özen Film
Sınıflandırma : 18+
Editör : (3/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır