Haftanın Yeni Filmleri 15.06.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 28.03.2017 - Amerika Birleşik Devletleri)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Andrew Goth
 

 

Aklın Gözü
Mindgamers

Bir gurup dahi öğrenci, kuantum bilgisayar üzerinden insanların zihinlerini birbirlerine bağlayabilen kablosuz sinir ağı ve bu ağ üzerinden insan becerilerinin birbirlerine aktarılabileceği müthiş bir yazılım yaparlar. Tüm zamanların en büyük bilimsel buluşuna imza atarlar. Bu dünyada bir ilktir… Buldukları bu teknolojiyi sayesinde insanların yeni bir özgürlük biçimine adım atacaklarına inanan gençler ve bu teknolojiyi düşüncesizce yayarlar. Fakat kısa bir süre bu teknolojiyi bir kitle kontrol aracı haline getirme tehdidi oluşturan karanlık güçler ortaya çıkar ve gençler kendilerinin çok daha büyük ve daha korkunç bir deneyin parçası olduklarını keşfederler. Mindgamers zihninizi şekillendirecek, nefesinizi kesecek, sürükleyici bir bilimkurgu hikayesi.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Sci-Fi
Süre : 97 dakika
Ülke : Avusturya
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Andrew Goth
Senaryo : Joanne Reay
Müzik : Ben Fowler
Görüntü Yönetimi : John Pardue
Kurgu : Thomas Ilg
Sanat Yönetimi : Ghinea Diana, Diana Ginea.
Oyuncular : Oliver Stark, Sam Neill, Melia Kreiling, Dominique Tipper, Antonia Campbell-Hughes, Turlough Convery, Predrag Bjelac, Julian Bleach, Ursula Strauss, Simon Paisley Day, Manfred Fuchs, Stephanie Marie Ricoy, Ryan Doyle, Alexandra Marinescu, Brianna Canillas, Pamela Forster, Copcea Alexandru, Roland Trnka.
Yapımcı Firma : Terra Mater Factual Studios
İthalatçı Firma : Özen Film
Dağıtımcı Firma : Özen Film
Sınıflandırma : 15+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır