Haftanın Yeni Filmleri 13.07.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 12.04.2018 - Kuveyt)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Ryuhei Kitamura
 

 

Dehşet Yolu
Downrange

Bir arabaya doluşup geziye çıkan 6 üniversite öğrencisi, lastiklerinden birinin patlaması sonucu ıssız bir yerde yolda kalırlar. Hayatta kalmak için zorlu bir mücadelenin başlangıcında olduklarından henüz habersizdirler. Lastiği değiştirmek için arabadan indiklerinde bunun aslında bir kaza olmadığını anlarlar. Aniden üzerlerine kurşunlar yağar. Etrafta kimsenin olmadığı, telefonların çekmediği bir yerde, kendilerini gizemli, acımasız bir keskin nişancı tarafından kuşatılmış halde bulurlar. Yardıma muhtaç bir halde başka bir aracın gelmesi için dua ederler. Nişancı bu masum gençlerin işlerini bitirmek için aceleci davranmaz, sessizce ve sabırla uzun uzun bekler. Kurbanlarını zekice hamleleriyle şüpheye ve dehşete düşürür. Böylece güneşin kızgın sıcaklığı altında her iki tarafın becerikliliği de test edilmiş olur. Yeni kurbanların katılmasıyla büyüyerek devam eden bu çirkin oyun içindeki ateş hattı da hızlanmaya başlar. Akşam vakti, kimsenin geçmediği bu dehşet yolu artık saklambaçların oynandığı; harap olmuş arabalar, mayınlar ve cesetlerle dolu bir cehenneme ve biçare kurbanlarla dolu kanlı ve dumanlı bir savaş alanı haline gelir.Gün doğumuna doğru her şey daha da kötüye gidecektir.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Horror Thriller
Süre : 90 dakika
Ülke : Japonya Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Ryuhei Kitamura
Senaryo : Ryûhei Kitamura, Joey O'Bryan.
Müzik : Aldo Shllaku
Görüntü Yönetimi : Matthias Schubert
Kurgu : Shôhei Kitajima
Sanat Yönetimi : Douglas Wilmar
Oyuncular : Kelly Connaire, Stephanie Pearson, Rod Hernandez, Anthony Kirlew, Alexa Yeames, Jason Tobias, Aion Boyd, Eric Matuschek, Ikumi Yoshimatsu, Hana Burson, Chris Powell, Graham Skipper, Nick Burson, Emory Lawrence.
Yapımcı Firma : Genco, RIM Entertainment.
İthalatçı Firma : Hann Medya
Dağıtımcı Firma : CGVMars
Sınıflandırma : 18+
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır