Haftanın Yeni Filmleri 27.07.2018  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 21.03.2018 - Filipinler)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Anders Walter
 

 

Dev Avcısı
I Kill Giants

Hiçbir şeyden korkmayan, keskin dili ve kıvrak zekasına hayran kalacağınız Barbara Thorson yeni nesil kahramanınız olabilir! Okul çantasında antik Warhammer oyunu taşıyan ve hayatta kalmak için devleri öldürmeyi kendisine dert edinmiş birisini ne korkutabilir ki? Harry Potter’ın yapımcılarının imzasını taşıyan Dev Avcısı / I Kill Giants, hem gerçek dünyadaki hem de hayal dünyasındaki canavarları alt etmeye çalışan genç bir kızın nefes kesici hikayesi. Oscar ödüllü Anders Walter’ın yönettiği ve Joe Kelly’nin kültleşmiş çizgi romanından uyarlanan filmin başrollerinde Zoe Saldana (Avengers: Infinity War, Guardians of the Galaxy, Avatar) Madison Wolfe (The Conjuring, Joy) ve Imogen Poots (Need for Speed, 28 Weeks Later, V for Vendetta) bulunuyor. 

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Drama Fantasy Thriller
Süre : 106 dakika
Ülke : Belçika İngiltere Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Anders Walter
Senaryo : Joe Kelly, J.M. Ken Niimura.
Müzik : Laurent Perez Del Mar
Görüntü Yönetimi : Rasmus Heise
Kurgu : Lars Wissing
Sanat Yönetimi : Gilles Balabaud, Tamara Conboy.
Oyuncular : Madison Wolfe, Zoe Saldana, Imogen Poots, Sydney Wade, Rory Jackson, Allanah, Maya Peters, Art Parkinson, Jennifer Ehle, Don Wycherley, Aideen Wylde, Noel Clarke, Sonya Kelly, Ben Carolan, Brandon Maher, Amanda Stuart, John Boyle.
Yapımcı Firma : 1492 Pictures, Ocean Blue Entertainment, XYZ Films, Umedia, uFund, Man of Action.
İthalatçı Firma : Fabula Films
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 13+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır