Haftanın Yeni Filmleri 26.04.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 26.04.2019 - Türkiye)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Onur Aldoğan
 

 

Sıfır Etkisiz Eleman
Sıfır Etkisiz Eleman

Vecdi 40 yaşlarında aşırı derecede içine kapanık, psikolojik sorunlu biridir. Avukat olmuştur fakat bu sorunu yüzünden dava kazanamaz, soru soramaz, hakkını arayamaz, itiraz edemez. Bunların doğrultusunda hayatı boyunca yaşadıklarını hep alttan almış tam bir PASİF’tir. Karısı Gülay’la beraber pasifliğinden kurtulmanın yollarını aramaktadır. Karısının zorlamasıyla psikoloğa giden Vecdi; sorunun ilkokulda öğretmeniyle yaşadığı bir diyalogdan kaynaklandığını öğrenir: Matematik sınavının notları okunduğu sırada notunu beklediğinden az bulan Vecdi itiraz etmek için parmağını kaldırdığında hocasının beklenmedik bir tepkisi ile karşılaşır ve notuna itiraz edemez. Psikoloğunun teşhisi ile yapması gereken tek şey 25 yıl önce bu anı yaşatan hocasını bulmak ve notuna itiraz etmektir. Karısı ile yola düşerler. Eski ilkokulunda Vecdi’yi beraber okuduğu okul arkadaşı Muhsin (Volkan Kantoğlu) müdür olarak beklemektedir. Vecdi, Gülay ve kaynı Talat’ı (Ali Rıza Tanyeli) trajikomik bir serüven beklemektedir.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Comedy
Süre : 122 dakika
Ülke : Türkiye
Yerli/Yabancı : Yerli
Yönetim : Onur Aldoğan
Senaryo : Ömer Fikret Şen
Müzik : Rahim Ozan Demir
Görüntü Yönetimi : Onur Aldoğan
Kurgu : Süleyman Yakupoğlu
Sanat Yönetimi : Özgür Yılmaz
Oyuncular : Orçun Kaptan, Birgül Ulusoy, Ali Rıza Tanyeli, Volkan Kantoğlu, Sinan Taşkan, Gökhan Tevek, Sevda Usta, Ayfer Akay, Cumali Karakaya,Ali Burak Küçük.
Yapımcı Firma : Sun Medya (Murat Zurnacı)
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 7A
Editör : (3/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır