Haftanın Yeni Filmleri 10.05.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 21.02.2019 - Avustralya)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

S. Craig Zahler
 

 

Adaletsiz
Dragged Across Concrete

Başrollerinde Mel Gibson ve Vince Vaughn'un yer aldığı Dragged Across Concrete, bir zanlıya uyguladıklar şiddetin görüntülerin medyaya yansıması sonucu açığa alınan iki polisin; Brett Ridgeman ve Anthony Lurasetti'nin hikayesini anlatıyor. Brett ve Anthony açığa alındıktan sonra parasız kaldıklarında, kendilerini hiç ummadıkları olayların içinde bulacak ve adalet ile suç kavramları yer değiştirecektir.

Once two overzealous cops get suspended from the force, they must delve into the criminal underworld to get their proper compensation.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Action Crime Drama
Süre : 159 dakika
Ülke : Kanada Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : S. Craig Zahler
Senaryo : S. Craig Zahler
Müzik : Jeff Herriott, The O Jays, S. Craig Zahler.
Görüntü Yönetimi : Benji Bakshi
Kurgu : Greg D Auria
Sanat Yönetimi : Jordan Bent
Oyuncular : Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles, Michael Jai White, Thomas Kretschmann, Jennifer Carpenter, Laurie Holden, Don Johnson, Udo Kier, Fred Melamed, Justine Warrington, Matthew MacCaull, Primo Allon, Jordyn Ashley Olson, Myles Truitt, Vanessa Bell Calloway, Tattiawna Jones, Clare Filipow, Richard Newman, Andrew Dunbar, Alexander Soto, Tristan Jensen, Eric Bempong, Liannet Borrego, Mekhi Fester, Adam Tsekhman, Trezzo Mahoro, Dalias Blake, Giacomo Baessato, Jenn Griffin, Cardi Wong, Cameron Grierson, Emilio Merritt, Simon Chin, Paul Rogic, Matt Kennedy, Andrea Pizarro.
Yapımcı Firma : Unified Pictures, Assemble Media, Cinestate, Look to the Sky Films, Metrol Technology, Moot Point (Dragged) Productions, Moot Point Productions, Realmbuilders Productions.
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 15+
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır