Haftanın Yeni Filmleri 16.08.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 10.05.2019 - Estonya)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Jacques Kluger
 

 

Kaçış Oyunu
Play or Die
Play or Die

Welcome to Paranoia, the ultimate escape game. Rule #1: Nothing is real. Rule #2: One of you will die. Lucas and Chloe, two passionate gamers, decide to participate to Paranoia, a very exclusive escape game. After solving a first riddle, they make it to the location of the finale in an abandoned mental hospital, lost in a frightening forest. There, four other participants are waiting on them. They soon realize that only one of them will get out of there alive. Based on the best selling novel "Puzzle" by Franck Thilliez, with more than 330'000 copies sold: "Hellish settings, characters manipulated like puppets, all the key ingredients to great suspense. All the pieces of the puzzle fit perfectly".

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Horror
Süre : 89 dakika
Ülke : Belçika
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Jacques Kluger
Senaryo : Amiel Bartana, Jacques Kluger.
Müzik : Sylvain Goldberg, Emilien Levistre, Xiaoxi Levistre, Yohann Zveig.
Görüntü Yönetimi : Danny Elsen
Kurgu : Soline Guyonneau, Thomas Vanthuyne.
Sanat Yönetimi : Jennifer Chabaudie
Oyuncular : Charley Palmer Rothwell, Roxane Mesquida, Marie Zabukovec, Thomas Mustin, Daphné Huynh, Hippolyte de Poucques, Caroline Donnelly, Koah Edwards, Igor van Dessel, Helena Chambon, Laetitia Chambon, Alizée Gaye, Priscilla Adade.
Yapımcı Firma : Boburst Productions, Nexus Factory.
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 18+
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır