Haftanın Yeni Filmleri 06.09.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 04.09.2019 - Endonezya)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe DublajImaxAtmosD-Box4DX,  

Andy Muschietti
 

 

O Bölüm 2
It: Chapter Two

Kötülük, Derry'de tekrar ortaya çıkınca Yönetmen Andy Muschietti, Kaybedenler Kulübü'nü her şeyin başladığı yerde tekrar bir araya getiriyor. Uzun zamandır yolları birbirinden ayrılmış “ezikler klübü”, 27 yılda bir kötülüğün ziyaret ettiği Derry kasabasında yetişkin olarak tekrar bir araya geliyorlar. Filmin oyuncuları şöyle sıralanıyor: Jessica Chastain (“Zero Dark Thirty,” “Mama”), James McAvoy (“Split,” “Glass”), Bill Hader (HBO’s “Barry,” “The Skeleton Twins”), Isaiah Mustafa ( “Shadowhunters: The Mortal Instruments”), Jay Ryan ( “Mary Kills People”), James Ransone (“The Wire”), Andy Bean (“Allegiant,” Starz’ “Power”). Muschietti’nin yönettiği, Stephen King’in “O” romanından uyarlanan filmin senaryosu Gary Dauberman (“IT,” “Annabelle: Creation”)’a ait. Yapımcılığını Barbara Muschietti, Dan Lin, Roy Lee Marty Ewing’in üstlendiği filmin yönetici yapımcılığı Seth Grahame-Smith ve David Katzenberg üstleniyor.

Twenty-seven years after their first encounter with the terrifying Pennywise, the Losers Club have grown up and moved away, until a devastating phone call brings them back.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Horror
Süre : 169 dakika
Ülke : Kanada Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Andy Muschietti
Senaryo : Gary Dauberman
Müzik : Benjamin Wallfisch
Görüntü Yönetimi : Checco Varese
Kurgu : Jason Ballantine
Sanat Yönetimi : Nigel Churcher
Oyuncular : Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone, Andy Bean, Bill Skarsgård, Jaeden Martell, Wyatt Oleff, Jack Dylan Grazer, Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Chosen Jacobs, Jeremy Ray Taylor, Teach Grant, Nicholas Hamilton, Javier Botet.
Yapımcı Firma : KatzSmith Productions, Lin Pictures, New Line Cinema, Rideback, Vertigo Entertainment.
İthalatçı Firma : WB Turkey
Dağıtımcı Firma : WB Turkey
Sınıflandırma : 15+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır