Haftanın Yeni Filmleri 18.10.2019

» Sinemalar ve Seanslar
 

Michelle Mcternan
 

 

Viking Kuşatması
Viking Siege

Vahşi bir sefahat gecesinde,çılgınca ve kadınlardan oluşan bir çete.. Sevdiklerini köle olarak satan yolsuz keşişlerle dolu bir manastırı katletmeyi planlıyorlar. Vikinglerin çıldırtıcı bir çetesi ve  acımasız, ağaç benzeri şeytanlar ordusuyla geldiğinde planları çözülür.

During a wild night of debauchery, a gang of vengeful women plot to massacre a monastery full of corrupt monks who sold their loved ones as slaves. Their plan comes unstuck when a gang of marauding Vikings arrive with an army of vicious, tree-like demons on their tail...

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Action Adventure
Süre : 119 dakika
Ülke : İngiltere
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Jack Burton
Senaryo : Philip Dyas, Alastar Kirton.
Müzik : Shaun Moseley
Görüntü Yönetimi : Tom Barker
Kurgu : David Shillitoe
Sanat Yönetimi : Sophia Simensky
Oyuncular : Michelle Mcternan, Sarah Driver, James Groom, Adam Mcnab, Jamie Ohara, Michael Geary, Alan Boaty.
Yapımcı Firma : (Rhodri Davies, David Shillitoe, Anthony Smith)
İthalatçı Firma : Vişne Productions
Dağıtımcı Firma : CJ Entertainment Turkey
Sınıflandırma : 18+
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır