Haftanın Yeni Filmleri 27.12.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 24.01.2019 - Ermenistan)

» Sinemalar ve Seanslar
 Blu-Ray,  

Chris Mul
 

 

Astral Boyut
Astral

Genç bir adam olan Alex, metafizik öğrencisidir. Annesinin zamansız ölümü, Alex'in büyük bir yıkıma uğramasına neden olur. Annesinin yasını tutan ve kendisini bir türlü toparlayamayan Alex, bilimsel astral seyahat ile ruhunu görünmeyen boyutlara taşımayı öğrenmek ister. Ancak astral seyahati denemeye çalıştığında, etrafı kötü niyetli ruhlarla sarılır. Bunun akabinde annesinin karanlık geçmişini öğrenen Alex, ailesinin de bu ruhlar tarafından kuşatıldığını keşfeder. Kötü niyetli ruhların etkisinden kurtulmaya çalışan Alex, bunun için son bir aforoz töreni yapmak zorunda kalır. Görünmeyen varlıkları görebilen Michelle’in de yardımını alan Alex, yaşadığı sorunların geçmiş ile bağlantılı olduğunu öğrenir.

A detached university student faces the consequences of astral projection when he uses it to reconnect with his dead mother.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2018
Tarz * : Horror Drama Sci-Fi
Süre : 83 dakika
Ülke : İngiltere
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Chris Mul
Senaryo : Chris Mul, Michael Mul.
Müzik : Ed Watkins
Görüntü Yönetimi : Charles Heales
Kurgu : Giorgio Galli
Sanat Yönetimi : Madeau Christou
Oyuncular : Frank Dillane, Catherine Steadman, Damson Idris, Vanessa Grasse, Trevor White, Darwin Shaw, Mark Aiken, Jennifer Brooke, Juliet Howland, Ned Porteous.
Yapımcı Firma : Madeau Christou
İthalatçı Firma : Özen Film
Dağıtımcı Firma : Özen Film
Sınıflandırma : 16+
Editör : (2/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır