Haftanın Yeni Filmleri 27.12.2019  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 07.11.2019 - Almanya)

» Sinemalar ve Seanslar
 

Jan-Ole Gerster
 

 

Lara
Lara

Yapım, ailesinin bile anlaşamadığı, tuhaf bir kadın olan Lara’nın bir gününü anlatıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk filmi Oh Boy ile birçok ödül kazanan Jan Ole Gerster var. O gün Lara’nın 60. yaş günüdür. Aynı akşam oğlu ilk piyano konserini verecektir ancak Lara bu konsere davetli değildir. Eşiyle yıllar önce ayrılan ve yeni emekliye ayrılmış Lara’nın hayatında artık kimse kalmamıştır. Hatta oğlu bile kendisinin baskılarına dayanamayıp anneannesinin evine taşınmıştır. Lara istenilmediğini bilse de, bu özel güne kendisini dahil etmek için her şeyi yapacaktır.

It's Lara's 60th birthday, and this very evening, her son will be giving his debut piano concert. Lara mapped out his musical career. But Lara is not welcome at his debut performance. Even if Lara engages, everything gets out of control.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2019
Tarz * : Drama Music
Süre : 98 dakika
Ülke : Almanya
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Jan-Ole Gerster
Senaryo : Blaz Kutin
Müzik : Arash Safaian
Görüntü Yönetimi : Frank Griebe
Kurgu : Guillaume Guerry, Isabel Meier.
Sanat Yönetimi : Francis Kiko Soeder
Oyuncular : Tom Schilling, Corinna Harfouch, Edin Hasanovic, Friederike Kempter, Maria Dragus, Rainer Bock, Mala Emde, Mark Filatov, Johann von Bülow, Birge Schade, Volkmar Kleinert, Gudrun Ritter, Hildegard Schroedter, Kathleen Morgeneyer, André Jung, Annika Meier, Alexander Khuon, Hendrik von Bültzingslöwen, Till Butterbach, Barbara Philipp, Susanne Bredehöft, Steffen Jürgens, Tina Pfurr, Leon Wenzel.
Yapımcı Firma : Schiwago Film
İthalatçı Firma : Filmartı
Dağıtımcı Firma : Filmartı
Sınıflandırma : 6+
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır