Haftanın Yeni Filmleri 29.03.2024  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 27.07.2023 - Almanya)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe Dublaj,  

Hanno Olderdissen
 

 

Lassie: Yeni Bir Macera
Lassie - ein neues Abenteuer
Lassie: A New Adventure

Yaz tatili geldi çattı! Ama bu yıl Flo tatilini çok sevdiği köpeği Lassie’den ayrı geçirmeyecek. Ailesiyle birlikte tatile gitmek yerine bir aile dostu olan Gerhald ile teyzesi Cosima’nın Güney Tirol’deki çiftliğine gitmeye karar verir. Teyzesi burada Jack Russell Terrier cinsi köpeği Pippa ve yeni evlat edindiği Kleo ve Henri ile birlikte yaşamaktadır. Flo, Kleo ve Henri köyde köpeklerin kaybolmaya başladığını duyunca Lassie ve Pippa’yı bir an bile gözlerinin önünden ayırmamaya başlarlar. Ancak çok kısa bir süre sonra Cosima Teyze’nin evinde hırsız girer ve Pippa çalınır. Üç arkadaş ile birlikte Lassie, hırsızların peşine düşer ve Pippa’yı hırsızların elinden kurtarmak için maceraya atılırlar.
For some time, criminals have been stealing pedigree dogs in order to sell them to the highest bidder to make a lot of money. Flo (Nico Marischka) and Lassie track down the crooks together with the foster children Kleo (Anna Lucia Gualano) and Henri (Pelle Staacken) from Flo's aunt Cosima (Katharina Schüttler). With Lassie's help, the kids do everything they can to catch the thieves and save the little dogs before it's too late.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2023
Tarz * : Family Drama Adventure
Süre : 92 dakika
Ülke : Almanya
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Hanno Olderdissen
Senaryo : Andreas Cordes
Müzik : David Reichelt
Görüntü Yönetimi : Manuel Siebert
Kurgu : Maximilian Buske
Sanat Yönetimi : Effi Dimitriou
Oyuncular : Katharina Schüttler, Justus von Dohnányi, Dennis Mojen, Annette Frier, Priscilla Wittman, Maike Jüttendonk, Nico Marischka, Beniamino Brogi, Anna Lucia Gualano,Mareile Blendl, Pelle Staacken, Karl Drescher, Ingo van Gulijk, Tyrese Bukenya, Xiduo Zhao, Meriam Lounifi, Karmela Shako, Christina Maria Altounis.
Yapımcı Firma : Telepool GmbH
İthalatçı Firma : Bir Film
Dağıtımcı Firma : Bir Film
Sınıflandırma : 6A
Editör : (4/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır