Haftanın Yeni Filmleri 04.08.2017  (Dünyadaki ilk ticari vizyonu: 03.08.2017 - Birleşik Arap Emirlikleri)

» Sinemalar ve Seanslar
Türkçe Dublaj,  

Nikolaj Arcel
 

 

Kara Kule
The Dark Tower

Yaşadıklarımızdan farklı dünyalar da var. Dünyanın en ünlü yazarlarından biri olan Stephen King’in, ihtiraslı ve yürekli hikayesiyle beğeni kazanan“Dark Tower/Kara Kule”si, sinema perdesine geliyor. Son Savaşçı Şövalye, Roland Deschain (Idris Elba), bütün evreni bir arada tutan Kara Kule’nin yok olmasını engellemek için, Siyah Giyen Adam olarak bilinen Walter O’dim’e (Matthew McConaughey) karşı sürdürdüğü, sonsuz bir savaş içinde esir kalmıştır. Dünya’nın kaderinin pamuk ipliğine bağlı olduğu, iyi ve kötünün ters düştüğü bu son savaşta Roland, kaleyi Siyah Giyen Adam’dan koruyacak tek kişidir.

Bu sayfada yeralan verilerin tamamı özgün içeriktir. Antrakt Sinema’dan izin almadan tamamı ya da parçası kopyalanamaz, kullanılamaz.
Yapım Yılı : 2017
Tarz * : Fantasy Horror Sci-Fi
Süre : 95 dakika
Ülke : Amerika Birleşik Devletleri
Yerli/Yabancı : Yabancı
Yönetim : Nikolaj Arcel
Senaryo : Nikolaj Arcel, Akiva Goldsman, Anders Thomas Jensen, Jeff Pinkner.
Müzik : Junkie XL
Görüntü Yönetimi : Rasmus Videbæk
Kurgu : Alan Edward Bell, Dan Zimmerman.
Sanat Yönetimi : Audra Avery, Yuri Bartoli.
Oyuncular : Katheryn Winnick, Idris Elba, Matthew McConaughey, Jackie Earle, Abbey Lee, Nicholas Hamilton, Dennis Haysbert, Claudia Kim, Tom Taylor, Fran Kranz, José Zúñiga, Victoria Nowak, Ben Gavin, Stephen Stanton, Michael Barbieri, Andre Robinson, Lara Adine Lipschitz.
Yapımcı Firma : Media Rights Capital, Imagine Entertainment, Sony Pictures Entertainment, Weed Road Pictures.
İthalatçı Firma : Warner Bros. Türkiye
Dağıtımcı Firma : WB Turkey
Sınıflandırma : 7+ 13A
Editör : (6/10)
IMDB Linki :

« Önceki Film  | Sonraki Film »

* Filmlerin tür bilgileri ülkesel ve bölgesel olarak tutarsızlıklar göstermektedir. Bu yüzden sayfalarımızda filmlerin tür bilgisine yer verirken en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız. Bu alanlarda kullanılan İngilizce sözcükler tam karşılıkları olmamakla beraber şu anlama gelmektedir: Action-Aksiyon, Adventure-Macera, Animation-Animasyon, Biography-Biyografi, Cartoon-Çizgi Film, Comedy-Komedi, Crime-Suç/Polisiye, Drama-Dram, Documentary-Belgesel, Erotic-Erotik, Fantasy-Fantazi/Hayali/Ütopik, History-Tarihi, Horror-Korku, Music-Müzik, Musical-Müzikal, Mystery-Gizem, Porn-Porno, Romance-Aşk, Sex-Seks, Sci-Fi-Bilim Kurgu, Sport-Spor, Thriller-Gerilim, War-Savaş
** Sayfalarımızda görüntülenen filmlerin teknik bilgileri, fotoğraflar ve konuları bu filmlerin Türkiye temsilcilerinin ya da sahiplerinin açıkladığı verilerdir. Filmlerin açıklama ve tanıtım metinleri değiştirilmeden yayımlanmaktadır. Bütün bilgiler ve görseller firmalardan temin edilmektedir. Filmlerin orijinal isimlerinin yayımında ise en köklü ve güvenilir kaynak olan, dünyanın ilk olarak takip ettiği IMDB (International Movie Database)'yi kaynak olarak almaktayız.
Haftanın Yeni Filmleri | Arşiv Ana Sayfasına Dön

Ana Sayfa | Film Arşivi | Gelecek Program | Haberler | Gişe Raporu | Köşe Yazıları

Mesafeli Satış Sözleşmesi | Teslimat ve İade Şartları | Gizlilik Politikası

© Antrakt Sinema Gazetesi | Tüm Hakları Saklıdır